info@swadt.com

013 - 591 59 21

06 - 588 43 874

Visie

SWADT staat voor deskundige zorg waar we samen werken aan de toekomst. Iedereen heeft het recht op een gelukkig leven. Dit is helaas niet voor iedereen de realiteit.
Sommige cliënten kampen lange tijd met terugkerende complexe hulpvragen, die moeilijk op te lossen zijn. Bij SWADT willen we hier dan ook eens en voor altijd korte metten mee maken. Samen met de cliënt en zijn systeem bieden wij de nodige maatwerk in de begeleiding die hiervoor noodzakelijk is. In een snel veranderende complexe maatschappij dien je niet alleen: kundig, flexibel en inventief te zijn. Het bouwen en onderhouden van een goede relatie met alle samenwerkende partijen is hierin voor ons van primair belang. Om op topniveau te kunnen blijven functioneren vinden wij het noodzakelijk om ons hierin te blijven ontwikkelen. Dit is niet alleen wat wij, maar ook de cliënt en de hedendaagse maatschappij van ons verwacht.

Missie

Onze missie is om de cliënt te helpen aan een zo gelukkig mogelijk leven, met regie in eigen handen. Iedereen is uniek en bieden dan ook een unieke aanpak van zorg aan middels maatwerk, waar we vol met passie en deskundigheid samen aan de slag gaan.
Het realiseren van cliënt zijn/haar dromen en ambities kunnen wij met de cliënt, naasten en maatschappij vaak het onmogelijke mogelijk maken. Bij SWADT komt de zorg recht uit het hart en dat is voelbaar, hier zijn wij trots op! Onze kernwaardes zijn:

  • Professionaliteit
  • Betrokkenheid
  • Zorgvuldigheid
  • Oprechtheid
Scroll to Top