Stichting SWADT is de non-profit organisatie die graag mensen helpt

Samen Werken Aan De Toekomst

Werken & leren

Dagbesteding

Iedereen is talentvol en iedereen heeft kwaliteiten. Soms moeten deze nog ontdekt en waar nodig ontwikkeld worden. Het geloven in eigen kracht van de cliënt is groot. Cliënten met een geldige dagbestedingsindicatie kunnen in de winkel ‘t Tweede Kansje of in de werkplaats hun dag nuttig invullen. Cliënten ontwikkelen hier nieuwe vaardigheden en verbeteren deze waar ze al goed in zijn. Hierdoor worden er nieuwe mogelijkheden ontdekt en worden er nieuwe ervaringen opgedaan. De invulling van de dagbesteding wordt middels een ontwikkelingsplan samen met de cliënt opgesteld, het samen werken aan de toekomst staat hierin centraal.

Job coaching

Als de cliënt wil werken in een bedrijf dan ondersteunt het SWADT bij het vinden van een passende werkplek. Samen met de cliënt wordt er gezocht naar een passende plek om deel te nemen in de maatschappij. De cliënt werkt of gaat stage lopen binnen een bedrijf. De cliënt onderzoekt samen met SWADT wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen graag bij het vinden en behouden van een betaalde baan.

‘t Tweede kansje

In onze winkel ‘t Tweede kansje bieden wij verschillende vormen van dagbesteding aan. Samen met de cliënt wordt aan zijn/haar doelen gewerkt zoals afgestemd in het ontwikkelingsplan. Dit kan op alle soorten gebieden zijn. Vanuit de winkel biedt SWADT mensen met een kleine beurs goederen aan die primair voor hen nodig zijn. Wij stellen dan ook deze goederen in zijn geheel kosteloos ter beschikking. Tevens beschikt ’t Tweede kansje over een assortiment van diverse artikelen, die niet bestemd zijn voor verkoop maar voor liefdadigheid. ’t Tweede kansje is te bezoeken van maandag t/m zaterdag van 10:00u tot 17:00u. In de winkel vindt u alle soorten tweede kansjes voor jong en oud alleen mogelijk tegen contante betaling.

Mocht u vragen hebben en/of goederen willen schenken aan ’t Tweede kansje dan kunt u deze tijdens onze openingstijden brengen of contact op nemen voor het maken van een afspraak. Mocht u de goederen willen laten ophalen dan kunt u bellen naar 013 – 591 59 21 of mailen naar: info@swadt.com